ONZE WERKWIJZE

WAT KUNT U VAN ONS VERWACHTEN

Met onze deskundige kennis, leveren wij exclusief en stijlvol maatwerk. Dit maatwerk biedt ongekende en talloze mogelijkheden. Dit kunnen zeer diverse bouwwerken zijn in de meest uiteenlopende vormen en afmetingen. Wij maken voor de bouw van onze projecten (met het oog op de toekomst) gebruik van duurzame producten met een hoge levensduur. Hiermee leveren we een positieve bijdrage aan de samenleving. Nu en in de toekomst.

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op basis van uw wensen maken we graag samen met u een plan. Wij kunnen advies geven op basis van uw woonomgeving, de beschikbare ruimte, stijl en budget.

Vervolgens vertalen wij uw wensen en ideeën naar een ontwerp en u ontvangt een vrijblijvende offerte voor het project.

Door onze korte lijnen kunnen we projecten van het begin tot het eind uit handen nemen. Moeten er bomen of planten weggehaald worden, grondwerk uitgevoerd worden, of is er een stratenmaker nodig, we verzorgen dit allemaal voor u. Met de juiste voorbereiding en perfect eindresultaat verzorgen wij al de werkzaamheden!

Contact

Wilt u graag een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem gerust contact op. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wij komen graag op locatie bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen, vraag er gerust naar!

Adres

Achterbergsestraatweg 38
3911 CV, Rhenen

Telefoon

E-mail

info@bootmontage.nl